Minőségi nyilatkozat

A POLYCORP KFT. sikeres, gazdaságilag eredményes működéséhez, a piaci pozíciójának megőrzéséhez és bővítéséhez elengedhetetlen, hogy a vevők igényeit kielégítő, a nemzetközi piacokon is értékesíthető, legmagasabb minőségi kategóriába tartozó műanyag termékek tervezője, előállítója és szállítója legyen.

A POLYCORP KFT. folyamatosan törekszik az iparágon belül elfoglalt helyének megerősítésére, növekvő részesedés megszerzésére. Ennek érdekében olyan minőségbiztosítási rendszert működtet, amely garantálja termékei és szolgáltatásai kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését.

A POLYCORP KFT. vezetősége alapelvként hirdeti meg a termékek előállítása és forgalmazása során a minőség iránti elkötelezettséget.

A POLYCORP KFT. felelősséggel vállalja, hogy gazdasági, szakmai céljait a környezet védelme, a környezet és a termelési tevékenység egyensúlyának biztosításával valósítja meg.

A POLYCORP KFT. saját gazdasági fejlődése és gyarapodása mellett fontos feladatának tekinti a dolgozóinak szakmai fejlődését, szociális biztonságát.

A POLYCORP KFT. belső folyamatainak az ISO 9001:2009 szabvány szerinti szabályozottságával, a minőségirányítási rendszerének hatékony működésével, jövedelmező gazdasági tevékenységével a jövőben is biztosítani kívánja a tulajdonosai, munkatársai és alkalmazottjai anyagi biztonságát, gyarapodását, segítve tágabb környezetének sikeres fejlődését is.

A szabályozás az alábbi folyamatokra terjed ki:

Vissza a kezdőoldalra