A cég története

A Polycorp Kft. 1989. január 1-én alakult és saját üzemmel rendelkezik Budapesten. A cég elsősorban műanyag-feldolgozással foglalkozik, vegyipari, háztartás-vegyipari, kozmetikai, élelmiszeripari és gyógyszeripari felhasználásra palackokat, flakonokat, kannákat és azok záróelemeit gyártja.

Korszerű, számítógép-vezérlésű fröccsöntő /Tederic, Battenfeld/ és palackgyártó berendezésekkel /Techne, Magic, Uniloy/ rendelkezik.

A Polycorp Kft. dinamikusan fejlődik, folyamatosan növeli gépparkját, termékeinek választékát.

Meghatározó termékei a többrétegű /multilayer/ műanyag palackok és kannák, melyek modernek, környezetbarátok és esztétikus kivitelűek a mai csomagolástechnikában. Ez a technológia megoldotta a veszélyes áruk, növényvédő szerek, oldószerek csomagolásához szükséges csomagoló anyagok gyártását is.

A cégük által gyártott műanyag flakon fajták hazánk vizsgálatai alapján megfelelnek az előírásoknak (pl. ADR), így veszélyes anyagok közúti, vasúti, tengeri és légi szállítására alkalmasak. A műanyag flakon termékeink felhasználhatók a növényvédőszer-iparban.

A veszélyes áruk kombinált csomagolásához kialakított csomagolóeszköz családért a magyar csomagolási versenyen, a Hungaropack ’96-on a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztertől 1996 évben különdíjat kapott.

A cég vállalja műanyag termék tervezését, szerszámgyártását, termékgyártást, továbbá kiegészítő berendezésein a termékek szitázását és tamponozását is.

 

Vissza a kezdő oldalra